World of Concrete is part of the Global Exhibitions Division of Informa PLC

This site is operated by a business or businesses owned by Informa PLC and all copyright resides with them. Informa PLC's registered office is 5 Howick Place, London SW1P 1WG. Registered in England and Wales. Number 3099067.

Informa

Education

Your continuing education starts here. From interactive workshops and specialized seminars to hands-on skill-building sessions, World of Concrete’s world-class education program equips field personnel, project leaders, supervisors and owners with the latest knowledge in every facet of the professional concrete business. Learn new skills and techniques, find ways to operate more efficiently, earn professional certifications and improve yourself and your business—for the knowledge you need to finish each job better, faster and more profitably—we’ve got you covered. 


Offering more than 100 expert-led sessions including interactive workshops such as Train-the-Trainer, Boot Camps for Leaders, Hands-On Training, and Live Decorative Demonstrations.  

Questions about the WOC Education Program? Email us

WOC EXHIBIT HALL HOURS:
Tuesday-Thursday, January 17-19
9:30 am -5:00 pm
NEW! Friday 9:00 am - 12:00 pm

REGISTER TODAY!

WOC REGISTRATION FEES*:
Exhibits Only $70 by 12/1/16; $85 after 12/1/16
Exhibits Only Spouse
$70 by 12/1/16; $85 after 12/1/16
Shuttle Bus (If NOT booking hotel through WOC Housing)
$30 by 12/1/16; $40 after 12/1/16
WOC 3-Hour Seminars
$145 by 12/1/16; $175 after 12/1/16
WOC 90-Minute Seminars
$105 by 12/1/16; $135 after 12/1/16
WOC 4-Hour Certification Seminars
$190 by 12/1/16; $225 after 12/1/16 
* Fees vary for WOC Hands-On Training, Workshops, Certification Examinations, and Industry Training sessions. See descriptions under Sessions sub-tab above.


WOC EDUCATION PROGRAM HOURS:
Monday, January 16 (Pre-show Education all day)
WOC 3-Hour Seminars: 8:00 am - 11:00 am; 1:00 pm - 4:00 pm
WOC 4-Hour Certification Seminars: 8:00 am - 12:00 pm; 1:00 pm - 5:00 pm
WOC 90-Minute Seminars: 8:30 am - 10:00 am; 10:30 am - 12:00 pm;
         1:30 pm - 3:00 pm; 3:30 pm - 5:00 pm

Tuesday - Thursday, January 17-19

WOC 3-Hour Seminars: 8:00 am - 11:00 am
WOC 4-Hour Certification Seminars: 8:00 am - 12:00 pm; 1:00 pm - 5:00 pm
WOC 90-Minute Seminars: 8:30 am - 10:00 am; 1:30 pm - 3:00 pm

Friday, January 20
WOC 3-Hour Seminars: 8:00 am - 11:00 am
WOC 90-Minute Seminars: 8:30 am - 10:00 am



DISCOUNTED 12-HOUR SUPER PASS PACKAGES: Save 25% or MORE!
[SP1] Master Certificate Super Pass 1– Select three 3-hour seminars from one 3-hour track above plus any two 90-minute seminars. Includes admission to the World of Concrete exhibits.
FEE:
$425 ($550 after 12/1/16 and onsite)

[SP2] Master Certificate Super Pass 2 – Select four 3-hour seminars (three from one 3-hour track plus one additional from any 3-hour track above). Includes admission to the World of Concrete exhibits.
FEE:
$425 ($550 after 12/1/16 and onsite)

[SP3] Master Certificate Super Pass 3 – Earn a Master Certificate in Concrete Construction Management by selecting total of 12 seminar hours of any combination from any 3-hour or 90-minute program track. (Discounted package excludes workshops, hands-on training and certification seminars & examinations.) Includes admission to the World of Concrete exhibits.
FEE: $525 ($650 after 12/1/16 and onsite)
 

QR Codes:

The QR Codes below have been provided in order to make returning to these pages convenient on your mobile device:

What are QR Codes? They are a machine-readable code consisting of an array of black and white squares, typically used for storing URLs or other information for reading by the camera on a smartphone

x